Saturday 27th December 2014

by admin

De seneste år er der flere og flere folk, som har fået øjnene op for kosmetisk tandpleje. Det har medført, at kosmetiske tandbehandlinger nu er blevet en af de mest populære tandbehandlinger i landet. Derudover skyldes dette formentlig også, at man før i tiden kun gik op i tændernes sundhed, hvor tændernes udseendede nu til dags har fået langt større betydning. Det kan eksempelvis have indflydelse på dine jobmuligheder samt dit kærlighedsliv. Der er altså mange, som får foretage kosmetiske tandbehandlinger som en form for investering.

 

tandblegning 

 

En af de mest populære kosmetiske tandbehandlinger er tandblegning. At få sine tænder bleget har utrolig stor betydning for ens samlede udseende. Der er derfor rigtig mange, som vælger tandblegning frem for plastikoperationer, eftersom dette er en langt billigere, mere simpel behandling, som samtidig kan forbedre ens udseende markant. Ligesom alle andre former for behandlinger er tandblegning dog ikke for alle. Det er derfor meget vigtigt, at du først konsulterer en professionel tandlæge, som har erfaring inden for området. Det skyldes, at der er mange forskellige aspekter, som er vigtige at have 100 % styr på og ligesom ved alle andre behandlinger, er der visse risicis. Det er derfor også en god idé at få behandlingen foretaget af en kvalificeret tandlæge, så som Tandlægeselskabet Karen Juel Nissen ApS som er en moderne tandlæge klinik beliggende i Odense C. Tandklinikken har mange års erfaring med tandblegning og vil derfor kunne sørge for, at du får den mest effektive behandling, som samtidig passer til dine tænder og dine behov. Derudover vil tandlægen også kunne sørge for, at dine tænder bliver renset, hvilket er nødvendigt inden en tandblegning. Udfører du derimod behandlingen hjemmefra uden professionel rådgivning, risikerer du, at blege dine tænder, selvom de ikke er i ordentlig stand. Dette kan have både uheldige og grimme konsekvenser for dine tænder. Selvom det er billigere at lave en hjemme-tandblegning, skal man altså være opmærksom på at det kan have nogle kedelige kosekvenser.

 

Insisterer du alligevel på selv at udføre tandblegningen i hjemmet, er det alfa omga, at du rådfører dig hos en tandlæge om hvilke blegningsmetode, du skal vælge. På den måde kan du i det mindste sikre, at du undgår de blegningsmetoder, som er mest skadelige for dine tænder. Dog er det værd at huske på, at eftersom tandblegning er blevet en så almindelig tandbehandling, er det ikke nær så dyrt at få en professionel tandlæge i eks. Odense til at stå for behandlingen. Derudover vil resultaterne også oftest blive betydeligt bedre, hvis du får blegningen foretaget af en professionel sammenlignet med, hvis du selv giver dig i kast med en hjemmebehandling.

 

Ligegyldigt hvilken metode du vælger, håber vi, at du bliver tilfreds og får de skinnende, hvide tænder, som du drømmer om.

 

Tandlægeselskabet Karen Juel Nissen ApS

Skt. Anne Plads 2, 2

5000 Odense C

Tlf.: 66128695

 

· · · ◊ ◊ ◊ · · ·
Om Christian Brøns
Hej og velkommen indenfor i denne virtuelle verden. Her på siden vil vi selvfølgelig poste en masse nyheder og videoer af vores store idol Christian Brøns. Bloggen her vil i den forbindelse også fungere som en digital platform hvor vi vil diskutere alt mellem himmel og jord. Vi vil komme rundt omkring emner som fx tandlægebesøg, madanmeldelser, tilkendegivelser af holdninger og meget mere. Hvis i som fans af Christian har bestemte ønsker til hvad vi bringer her på siden, så tøv ikke med at sende os en mail. Redaktionen vil herefter gennemgå din henvendelse, og vil herefter vende tilbage. Rigtig god læselyst.