Wednesday 13th May 2015

by admin

Det er ikke mange år siden, at det var en meget nem opgave at skulle vælge en skrædder. De fleste anvendte den skrædder, som havde serviceret familien i mange år. Disse skræddere var uden tvivl specialister og vidste præcis, hvad de lavede, og hvilke nye trends der var oppe i tiden. Herudover var de perfektionister helt ned til den mindste syning og gjorde det til deres dyd at fremstille tøj, der havde have det perfekte look og snit. Desværre er dette scenario ikke længere gældende i dag – dygtige skræddere er blevet en mangelvare, og det kræver der en grundig research at finde frem til en dygtig og professionel skrædder. Det betyder med andre ord, at hvad end du leder efter et dygtigt skrædderi i København, i Århus eller i Odense, vil det oftest ikke være en nem opgave. For alligevel at gøre processen så nem som mulig, vil vi i denne artikel komme med to gode råd, som vil gøre det lettere for dig at finde den helt rigtige skrædder.

skrædderi

Forståelse for fit og stil
De fleste mennesker er intetanende, når det drejer sig om hvilke tendenser, der er populære, når det eksempelvis drejer sig om skræddersyede jakkesæt. Herudover er det også de færreste, som ved særlig meget om, hvordan skræddersyet tøj skal sidde, for at det passer perfekt til ens figur og kropsbygning. Udover at tøjet har det helt rigtige fit, er det også vigtigt, at man sikre, at tøjet er behageligt og rart at have på – for at tøjet skal se godt ud, er det nemlig vigtigt, at det også føles rart at have på. Inden du vælger en skrædder, er det en rigtig god idé at sætte sig ind i ovenstående. På den måde er man nemlig bedre i stand til at vælge en skrædder, som har den nødvendige viden om de mest fundamentale aspekter inden for skrædderfaget.

 

Anbefalinger fra tidligere kunder
En af de bedste og nemmeste måder at finde en dygtig skrædder på, er ved at spørge naboer, venner, familie eller kolleger, om de kan anbefale en skrædder. Dygtige skræddere har nemlig ofte meget trofaste kunder. Dog er det alligevel vigtigt, at man forholder sig kritisk overfor de pågældende anbefalinger, eftersom man naturligvis skal være sikker på, at den pågældende skrædder tilbyder de ydelser, som man efterspørger. Hvis man vælger en skrædder, som kun er specialiseret inden for jakkesæt, og man eksempelvis ønsker at finde en skrædder, som også kan stå for reparation af læder og skind, vil det naturligvis ikke være det perfekte match. Sørg derfor også for at undersøge, hvilke ydelser, den pågældende skrædder tilbyder. Dette vil normalt fremgå fra skræddernes hjemmesider. Ellers anbefales det, at man besøger den enkelte skrædder og forklarer dem, hvilke behov man har.

 

Fix & Wear
Rådhusstræde 8 kl
1466 København K
tlf: 32 13 38 28

 

· · · ◊ ◊ ◊ · · ·
Om Christian Brøns
Hej og velkommen indenfor i denne virtuelle verden. Her på siden vil vi selvfølgelig poste en masse nyheder og videoer af vores store idol Christian Brøns. Bloggen her vil i den forbindelse også fungere som en digital platform hvor vi vil diskutere alt mellem himmel og jord. Vi vil komme rundt omkring emner som fx tandlægebesøg, madanmeldelser, tilkendegivelser af holdninger og meget mere. Hvis i som fans af Christian har bestemte ønsker til hvad vi bringer her på siden, så tøv ikke med at sende os en mail. Redaktionen vil herefter gennemgå din henvendelse, og vil herefter vende tilbage. Rigtig god læselyst.