Friday 19th February 2016

by admin

inman aligner

Der findes flere forskellige metoder til tandregulering, der gør det muligt at ændre tandstillingen og få rettet biddet. Den mest velkendte metode på området er de fastsiddende bøjler, som mange har haft i barndommen. De gammeldags bøjler er sjældent ønskværdige, blandt andet af udseendesmæssige årsager. Bøjlerne er heller ikke særligt effektive, men i dag er der heldigvis nye metoder, som er langt mere effektive og attraktive at benytte.

Inman Aligner er den nye metode

Den nyere tandreguleringsmetode ved navn Inman Aliner kan hurtigt og effekt rette skæve fortænder. Metoden er hurtig, sikker og billig. Metoden er utrolig effektiv sammenlignet med de gammeldags bøjler, da Inman Aligner kan rette skæver fortænder på højst 16 uger. Behandlingsmetodens varighed varierer efter problemets størrelser, hvilket giver en tidshorisont på 8 til 16 uger. Nogle tror fejlagtigt at metoden er skadelig for tænderne grundet den korte behandlingstid. Dette er dog ikke tilfældet, metoden er nemlig utrolig sikker og skånsom. Metoden er skånsom da bøjlen forsigtigt presser fortænderne i den ønskede position. Det skånsomme pres sikrer, at der ikke mistes noget tandsubstans under processen, så der dermed ikke opstår nye tandproblemer. Det er muligt at lave Inman Aligner skinnen billigt, så mange personer kan få glæde af den, men der er dog ikke alle tandlæger der tilbyder dette tandretningssystem endnu. Du kan søge hjælp hos en ressourcestærk tandlæge, fx Tandlægerne Rømersgade, der kan hjælpe dig med at udføre den effektive Inman Aligner i København.

Aftagelig skinne

Den ultimative fordel ved Inman Aligner er, at skinnen er aftagelig. Det gør metoden langt mere attraktiv end andre tandretningssystemer på markedet. Skinnen kan tages ud, når det ønskes, hvilket er nyttigt til diverse arrangementer, vigtige møder og lignende situationer, hvor skinnen ikke er ønskværdig. Det skal dog medtænkes, at jo mere skinnen udtages, jo længere tid tager processen. Skinnen er dog alligevel en perfekt mulighed for at få rettet de skæve fortænder uden en større behandling. Skinnen kræver et minimalt tidsforbrug, da den benyttes derhjemme. Skinnen skal selvfølgelig udarbejdes af tandlægen efter grundig undersøgelse af tandstillingen, men herefter kan skinnen tages med hjem. Der vil være løbende eftersyn af skinnen og tandstillingen for at sikre, at alt forløber på bedste vis. For at mindske tidsforbruget på skinnen kan der med fordel benyttes en moderne tandlæge nær Nørreport, som kan lave skinnen hurtigt. En tandlæge nær en station gør det let for patienten at transportere sig dertil, så behandlingsprocessen kan foregå hurtigst muligt. Det er på den måde hurtigt, let og billigt at få lige fortænder.

 

Tandlægerne Rømersgade

Rømersgade 3, st

1362 København K

Tlf: 33 33 89 90

 

· · · ◊ ◊ ◊ · · ·
Om Christian Brøns
Hej og velkommen indenfor i denne virtuelle verden. Her på siden vil vi selvfølgelig poste en masse nyheder og videoer af vores store idol Christian Brøns. Bloggen her vil i den forbindelse også fungere som en digital platform hvor vi vil diskutere alt mellem himmel og jord. Vi vil komme rundt omkring emner som fx tandlægebesøg, madanmeldelser, tilkendegivelser af holdninger og meget mere. Hvis i som fans af Christian har bestemte ønsker til hvad vi bringer her på siden, så tøv ikke med at sende os en mail. Redaktionen vil herefter gennemgå din henvendelse, og vil herefter vende tilbage. Rigtig god læselyst.