Wednesday 30th March 2016

by admin

Revision

En revisor kan hjælpe med at holde styr på din virksomheds regnskab. Det er et krav at virksomheder udarbejder regnskaber, da de skal videregives til Erhvervsstyrelsen. Det er derfor vigtigt, at regnskaberne er korrekte, så der ikke opstår problemer. Her kan en revisor hjælpe din virksomhed med få udarbejdet regnskaberne korrekt – enten gennem revision eller assistance, som har forskellige fordele og ulemper.

Opnå sikkerhed gennem revision

Ved at få revision fra en revisor vil der blandt andet blive holdt øje med virksomhedens regnskab gennem stikprøver fra bogføringen. Der vil blandt andet også blive holdt øje med virksomhedens indtægt og forbrug, så det eksempelvis er muligt at afstemme driftsmidlerne efter behov. På den måde er det muligt at holde forbruget af biler, maskiner og andre ting nede på et niveau, hvor der ikke spildes unødvendige ressourcer. Der vil nøje blive holdt øje med regnskabet, så der ikke er nogen aspekter i økonomien, som bliver overset. Med grundighed og præcision opnås der et overblik over økonomien, så alle regnskaber bliver udarbejdet korrekt. Gennem revision opnås der derfor en høj grad af sikkerhed, da revisoren er i stand til at udføre kvalitetssikkert arbejde.

Spar penge med assistance

Med assistance gives der mindre hjælp til regnskabet, hvorfor sikkerhedsniveauet på regnskabet er mere usikkert end med revision. Der vil blive sørget for, at regnskabet stemmer overens med kravene, men der vil ikke ske en grundigere gennemgang af virksomhedens økonomi med henblik på at optimere virksomhedens økonomi. Revisoren spiller på den måde en mindre rolle end gennem revision, da virksomheden selv skal udarbejde regnskabet. Det medfører dog også, at det er muligt at spare penge ved at benytte assistance frem for den grundigere revision.

Få hjælp til det rette valg

Det kan være svært at udvælge hvilken metode, som er bedst for netop din virksomhed. Her kan en revisor heldigvis rådgive om det rette valg. Revision er dyrere, men det kan være en god investering på længere sigt på grund af den øgede sikkerhed. I de fleste tilfælde rådes der derfor til at benytte effektiv revision fra København, så revisoren kan hjælpe med at optimere virksomhedens økonomi. Revisoren fungerer på den måde også som en økonomisk rådgiver for virksomhedens budget i forhold til indtægter og forbrug. Det er muligt at få individuel revision i Roskilde eller i virksomhedens nærmest større by, hvor rådgivningen individuelt kan tilpasses til den enkelte virksomhed. På den måde vil der være fuldstændig styr på alle virksomhedens regnskaber, så virksomhedens økonomi kan forbedres og investeres på bedste vis.

 

Mer Revision A/S

Ledreborg Alle 130

4000 Roskilde

Tlf: 46 32 56 32

 

· · · ◊ ◊ ◊ · · ·
Om Christian Brøns
Hej og velkommen indenfor i denne virtuelle verden. Her på siden vil vi selvfølgelig poste en masse nyheder og videoer af vores store idol Christian Brøns. Bloggen her vil i den forbindelse også fungere som en digital platform hvor vi vil diskutere alt mellem himmel og jord. Vi vil komme rundt omkring emner som fx tandlægebesøg, madanmeldelser, tilkendegivelser af holdninger og meget mere. Hvis i som fans af Christian har bestemte ønsker til hvad vi bringer her på siden, så tøv ikke med at sende os en mail. Redaktionen vil herefter gennemgå din henvendelse, og vil herefter vende tilbage. Rigtig god læselyst.