Wednesday 1st October 2014

by admin

Sådan virker hypnose!

Der er ikke noget hokus pokus ved hypnose. Men mange har desværre kun oplevet hypnose i de dramatiske hypnoseshows, hvor hypnotisøren får en frivillig forsøgsperson til at falde i en søvnlignende tilstand for derefter at udføre de mærkeligste handlinger. Det har intet at gøre med, hvordan hypnose foregår i virkeligheden og som en del af en behandling.

 

Underbevidstheden vil sejre

Vores underbevidsthed er meget stærk, og derfor er den svær at styre. Med vores bevidsthed og fornuft kan vi tænke mange tanker og forsøge at gøre det, vi gerne vil. Men hvis underbevidstheden fortæller os noget andet og altså ikke er i overensstemmelse med vores bevidsthed, så vil det altid ende med, at underbevidstheden sejrer. Hvis du er psykisk ude af balance og lider af angst, stress eller depression eller har en fobi over for noget, vil det ikke være fornuften, der får overtaget, når du står i en given situation, men derimod underbevidstheden. Din underbevidsthed vil altså modarbejde din bevidsthed.

 

Behandling med hypnose

 

Hypnose arbejder med underbevidstheden

Er du i en god balance og har det godt med dig selv, er din bevidsthed og din underbevidsthed også i en god balance. I hypnose arbejder man med din underbevidsthed med det formål at genskabe en god balance mellem bevidstheden og underbevidstheden. Ved at arbejde med underbevidstheden kan man ændre de reaktionsmønstre, som normalt vil opstå helt automatisk i en given situation. Er du for eksempel angst for åbne pladser, vil du normalt forsøge at undgå dem. Og ender du alligevel med at stå på en åben plads, vil du måske gå i panik, forsøge at løbe, få voldsomme svedeture, ryste og i det hele taget få det meget dårligt. Din fornuft fortæller dig, at der ikke er noget at være bange for. Men din underbevidsthed siger noget andet. Den fortæller om fare, frygt og ubehag. Og underbevidstheden vil løbe af med sejren.

Under hypnose arbejder hypnotisøren med din underbevidsthed og de ubevidste kræfter, der styrer både psykiske og fysiske funktioner hos os. Når vi er i ubalance og har det dårligt, kan vi jo tydeligt mærke det både i sindet og i kroppen.

Hypnose og afslapning

Når du er i hypnose, sover du ikke. Men du er i en afslappet tilstand, så dine tanker bedre kan koncentrere sig om et begrænset emne – lidt som når man falder i staver over et eller andet i kortere tid. Nu kan hypnotisøren arbejde med din underbevidsthed og fremkalde bestemte suggestioner, som er de mentale påvirkninger, der fremkalder bestemte tanker, handlinger eller følelser. Hensigten er at påvirke den mentale tilstand i en positiv retning.

 

New-You
Vester Voldgade 86, 1
1552 København V
Tlf.: 29 71 41 90

· · · ◊ ◊ ◊ · · ·
Om Christian Brøns
Hej og velkommen indenfor i denne virtuelle verden. Her på siden vil vi selvfølgelig poste en masse nyheder og videoer af vores store idol Christian Brøns. Bloggen her vil i den forbindelse også fungere som en digital platform hvor vi vil diskutere alt mellem himmel og jord. Vi vil komme rundt omkring emner som fx tandlægebesøg, madanmeldelser, tilkendegivelser af holdninger og meget mere. Hvis i som fans af Christian har bestemte ønsker til hvad vi bringer her på siden, så tøv ikke med at sende os en mail. Redaktionen vil herefter gennemgå din henvendelse, og vil herefter vende tilbage. Rigtig god læselyst.