Tuesday 12th May 2015

by admin

Vi har alle stået i situationen, hvor vi skal finde en ny tandlæge, og vi husker også alle, hvor svært det kan være at finde den rigtige klinik imellem det enorme udbud, der alle garanterer behandlinger af højeste kvalitet. Markedet for tandlæger er de sidste 10 år vokset til en uanet størrelse, der ikke altid er til at overskue, når man ikke kender til nogle af dem. Så hvordan sikrer man, at man vælger den rigtige?

dental_cleaning Smil i centrum

Der findes desværre ingen garanti for, at det første valg, du foretager er det korrekte, og derfor kan det være en god idé at tænke over, hvad der er vigtigt for dig, når du er til tandlæge. Nedenfor opstiller vi nogle af de faktorer, som vi mener er vigtige at overveje, inden man sætter sig fast på en ny tandlæge. De kan hjælpe dig til at finde en tandlæge, der passer til dine behov og ønsker.

Central placering

En central placering er faktisk af stor betydning, når du skal vælge tandlæge. Søger du eksempelvis en tandlæge i Lyngby, kan det være en fordel at finde en tandlægeklinik placeret på Lyngby Hovedgade, så det er nemt at komme til og fra klinikken, uanset om du bor i byen eller kommer fra en naboby. Det lyder for nogle absurd at tale om beliggenhed, som en vigtig faktor for valg af tandlæge. Men grunden til, at vi alligevel giver denne anbefaling skyldes, at der kan opstå akut behov for en tandlæge ved for eksempel tandpine, hvor det betyder rigtig meget, at du hurtigt kan komme frem til din tandlæge.

Hvilke behandlinger tilbydes?

Lider du af en bestemt tandsygdom eller har du tandlægeskræk, er det afgørende, at du finder en klinik, som tilbyder den passende behandling eller har fokus på at gøre sine patienters besøg, så behagelige som muligt. Vi ved, at der er mange, som har nogle lidelser ikke alle tandlæger beskæftiger sig med. Lider du eksempelvis af søvnapnø, er det afgørende at du finder en tandlæge, som er specialiseret inden for snorkeskinner, så du kan få den rette behandling og rådgivning.

Sunde værdier

Det er forskellige ting vi vægter, når vi er hos tandlægen. Nogle sætter pris på et omsorgsfuldt personale, mens andre har fokus på høj faglighed, når de skal vælge den rette klinik. Derfor er det altid godt at læse om de forskellige tandlægers visioner og værdier, da det siger meget om det daglige arbejde i klinikken, og den måde, som medarbejderne arbejder på. På den måde, kan du finde en tandlægeklinik, der kan give dig den behandling, som du ønsker, og en klinik, der har fokus på de værdier, som du mener er afgørende for en tandlæge besidde.

Tandlægerne Lyngby Torv 1
Lyngby Torv 1
2800 Kongens Lyngby
Tlf. 45 87 12 26

· · · ◊ ◊ ◊ · · ·
Om Christian Brøns
Hej og velkommen indenfor i denne virtuelle verden. Her på siden vil vi selvfølgelig poste en masse nyheder og videoer af vores store idol Christian Brøns. Bloggen her vil i den forbindelse også fungere som en digital platform hvor vi vil diskutere alt mellem himmel og jord. Vi vil komme rundt omkring emner som fx tandlægebesøg, madanmeldelser, tilkendegivelser af holdninger og meget mere. Hvis i som fans af Christian har bestemte ønsker til hvad vi bringer her på siden, så tøv ikke med at sende os en mail. Redaktionen vil herefter gennemgå din henvendelse, og vil herefter vende tilbage. Rigtig god læselyst.