Monday 15th June 2015

by admin

Undersøgelser tyder på, at unge kan have svært ved at finde den rette bolig som førstegangskøbere. I deres søgen efter det rette hjem kan forældrekøb være en god løsning. Med en professionel boligadvokat på Frederiksberg kan du få hjælp og vejledning til, hvis du vil foretage et boligkøb for dit barn.

Forældrekøb kan være en glimrende investering, hvis du skal på pension og dermed gerne vil sikre, at der altid vil være et passende hjem at flytte ind i. Ligesom at forældrekøb også kan betragtes som en formue i forbindelse med prioritetslån, eller når lignende økonomiske behov pludseligt opstår. Når du som forælder skal foretage et boligkøb for dit barn, kan en boligadvokat i København være en god idé at opsøge. Med den rette vejledning kan du vejlede dit barn og sikre, at der bliver skabt gode rammer for investering af boliger og fast ejendom i nærmeste fremtid. På denne måde kan du også være sikker på, at dit barn påtager sig et ansvar i forhold til at spare penge og foretage et lån med henblik på boligkøb.

boligadvokat

I denne artikel vil der være praktiske tips til, hvordan du som forælder kan hjælpe dit barn med at købe bolig og ejendomme til fremtidig brug.

Vær økonomisk til rådighed

Som ung kan det være svært at få økonomien til at hænge sammen, og det kan derfor være gavnligt, at du er økonomisk til rådighed for dine børn. Du kan som forælder tilbyde dine børn, at du betaler for depositummet, at du betaler for sofaen eller spisebordet, eller at du hjælper til med at flytte. Du kan også være økonomisk til rådighed i form af andre indflytningsgaver – mulighederne er mange.

På anden vis kan du også lave en aftale med dine børn om, at de skal tilbagebetale et hvis beløb hver måned og på denne måde give dem en god og ikke mindst ansvarlig start i deres nye bolig.

Indlever et lån

Hvis du vil have, at dit barn påtager sig mere ansvar og selv sørger for renoveringen af boligen, møbler og lignende, kan du vælge at konsignere et lån. Med en kvalificeret boligadvokat i København kan planlægge og foretage et lån med garanti for, at du kan låne nogle penge til dit barn, hvis der er behov for det. Dog er det vigtigt at huske på, at når du som forælder indleverer et lån, og dit barn ikke er i stand til at tilbagebetale dette, vil lånet automatisk blive krediteret til dig.

Boligkøbsadvokaterne
Frederiksborggade 5a, 2. sal
1360 København K

· · · ◊ ◊ ◊ · · ·
Om Christian Brøns
Hej og velkommen indenfor i denne virtuelle verden. Her på siden vil vi selvfølgelig poste en masse nyheder og videoer af vores store idol Christian Brøns. Bloggen her vil i den forbindelse også fungere som en digital platform hvor vi vil diskutere alt mellem himmel og jord. Vi vil komme rundt omkring emner som fx tandlægebesøg, madanmeldelser, tilkendegivelser af holdninger og meget mere. Hvis i som fans af Christian har bestemte ønsker til hvad vi bringer her på siden, så tøv ikke med at sende os en mail. Redaktionen vil herefter gennemgå din henvendelse, og vil herefter vende tilbage. Rigtig god læselyst.