Monday 13th October 2014

by admin

Når træ er materialet, er der rigtige mange tømrervirksomheder som er klar på at varetage opgaven. Mange af dem kan udføre alle former for snedker- og tømrerarbejde, og de arbejder også både for private husstande og for virksomheder, offentlige såvel som private. Små eller store opgaver, udendørs eller indendørs – så kan du helt sikkert finde et dygtig team af professionelle håndværkere, som klarer alle opgaver. Du ønsker sikkert at finde nogle, som altid udfører arbejde af bedste kvalitet, og som altid bruger de bedste materialer. Det kan i denne forbindelse være smart, at spørge sin omgangskreds om de kender til en virksomhed, som er til at stole på. Inden du vælger, hvem der skal udføre arbejdet for dig, er det også en god idé at undersøge, på nettet, hvordan priserne ligger i dit lokalområde. Du skal naturligvis vælge et tømrerfirma, hvis priser til enhver tid er konkurrencedygtige, og som altid afslutter opgaven til den aftalte tid.

Loyalitet og tillid
Der vil højst sandsynligt være en du kender, som kan anbefale et firma, som sætter en ære i at overholde aftaler. Dette betyder, at du som kunde kan regne med, at resultatet bliver som forventet, at prisen holder som aftalt, og at opgaven afsluttes til tiden. Erfaringen siger, at tilfredse kunder vender tilbage. For at få en fornemmelse af virksomheden, kan det derfor være brugbart at undersøge, hvor mange kunder, som kontakter virksomheden mere end én gang, når der igen er brug for en snedker eller tømrer. Med andre ord ønsker du, at finde en tømrer som forstår at opbygge samt vedligeholde et tillidsforhold for dermed at skabe loyale kunder. De skal aldrig hoppe, hvor gærdet er lavest – tværtimod, så skal de selv bygge gærdet, og netop så højt, som I bliver enige om, at det skulle være.

tømrerfirma - totalentreprise

Samarbejde og dialog
Din tømrer skal desuden være interesseret i at udføre opgaverne i samarbejde med dig som kunde. Altså, skal de naturligvis altid lytte til kundens ønsker og behov, men samtidig sige deres ærlige mening som fagfolk. De skal være villige til at indgå i dialog med kunden, sådan at man i fællesskab finder den bedste løsning. Husk på at den bedste virksomhed ikke altid anbefaler den billigste løsning, fordi de som fagfolk ønsker at udføre kvalitetsarbejde af ordentlige materialer. Kvalitet holder i længden, og det kan betale sig at investere i kvalitet.

Gratis råd og vejledning
En udstrakt kundeservice er en vigtig del af en god håndværkers profil. Når du som kunde ringer til en virksomhed, bør du straks lægge mærke til, at de foretager sig en hel del mere end bare at tage imod en ordre. De skal derimod fra start være interesserede i at tale med dig for at høre om dine ideer og ønsker. De skal etablere en dialog, som fortsætter gennem hele forløbet, og du bør altid føle, at du er velkommen til at kontakte dem for råd og vejledning. Du vil desuden ofte opleve at tømrervirksomheder tilbyder at aflægge et uforpligtende besøg, hvor I sammen kigger på opgaven, hvorefter de forhåbentligt vil afgive et seriøst, godt og uforpligtende tilbud på dit byggeprojekt. Indgår I en aftale, bør det være på skrift, sådan at du kan være sikker på, at aftalen holder – på samme måde som det arbejde, som virksomheden skal udfører, holder.

JP Byg
Kolsbæk-Byvej 3
3200 Helsinge
Telefon: 61606213

· · · ◊ ◊ ◊ · · ·
Om Christian Brøns
Hej og velkommen indenfor i denne virtuelle verden. Her på siden vil vi selvfølgelig poste en masse nyheder og videoer af vores store idol Christian Brøns. Bloggen her vil i den forbindelse også fungere som en digital platform hvor vi vil diskutere alt mellem himmel og jord. Vi vil komme rundt omkring emner som fx tandlægebesøg, madanmeldelser, tilkendegivelser af holdninger og meget mere. Hvis i som fans af Christian har bestemte ønsker til hvad vi bringer her på siden, så tøv ikke med at sende os en mail. Redaktionen vil herefter gennemgå din henvendelse, og vil herefter vende tilbage. Rigtig god læselyst.