Tuesday 7th October 2014

by admin

Er du træt af at kæmpe i dit ægteskab? Så er det måske en parterapeut, der er brug for, som vil være i stand til at hjælpe jer.

Med hjælpen fra en professionel kan man ofte få klaret de problemer, der ellers vil blive undgået, og som så bare skaber interne irritationer, der vil være med til langsomt at tærre på forholdet.

Det kan både være de store og små ting, du føler, det ville være godt at tale om, og med hjælpen fra en person, der har masser af erfaring med netop de samme problemstillinger.

Parterapi er noget, der har hjulpet mange mennesker igennem tiden med deres problemer. Det vil hjælpe jer med at finde den indre glød, der oprindeligt var der, som I måske går og savner på nuværende tidspunkt.

Når man skal forbi en parterapeut, er det dog vigtigt, at begge parter er villige og åbne overfor ideen. Det nytter ikke meget at gå derind, hvis man ikke gør det med et åbent sind. Det kan godt være, man siger, man går ind med et åbent sind, men hvis man i bund og grund ikke tror på det, vil det begrænse den effekt, terapien vil have. Det kommer dog til at tage en masse arbejde, hvis man vil have forholdet tilbage til det stadie, som det var på til at starte med.

Det kan dog være svært at få startet processen. Det kan ofte være svært at indrømme overfor sig selv, at man kunne have brug for parterapi.  Det er noget, mange synes er pinligt, om end det bare er et ønske om at forbedre en situation, der ikke er optimal, som den er på nuværende tidspunkt.

En ting, der vil gavne forholdet, er, hvis man lærer at styre sine følelser bedre. Det kan godt være, at man går hen og bliver vildt sur og ked af det, og i disse tilfælde er det ofte nemt at komme til at sige ting, man egentlig ikke mener, fordi man lige er rigtig ophidset på det givne tidspunkt. Det vil ikke være gavnligt for forholdet, hvis man kommer til at dele udtalelser, som man egentlig ikke mener, der kan være rigtig sårende på den anden person. Tænk altid over hvad du vil sige, så du ikke risikerer at såre din partner, når det inderst inde ikke er det, du ønsker.

Der er selvfølgelig altid en person i forholdet, der bliver nødt til at tage initiativ til, at man begynder i parterapi, og det vil ofte være sådan, at den anden person begynder at kunne se effekten af samtalerne.

Neperus Psykoterapi tilbyder desuden psykoterapi i København såvel som parterapi.

Neperus Psykoterapi
Mikkel Bryggers Gade 1, 3. sal.
1460 København K
Telefon: 40 28 94 84

· · · ◊ ◊ ◊ · · ·
Om Christian Brøns
Hej og velkommen indenfor i denne virtuelle verden. Her på siden vil vi selvfølgelig poste en masse nyheder og videoer af vores store idol Christian Brøns. Bloggen her vil i den forbindelse også fungere som en digital platform hvor vi vil diskutere alt mellem himmel og jord. Vi vil komme rundt omkring emner som fx tandlægebesøg, madanmeldelser, tilkendegivelser af holdninger og meget mere. Hvis i som fans af Christian har bestemte ønsker til hvad vi bringer her på siden, så tøv ikke med at sende os en mail. Redaktionen vil herefter gennemgå din henvendelse, og vil herefter vende tilbage. Rigtig god læselyst.