Thursday 25th September 2014

by admin

Hypnotisør, hypnoseterapeut og hypnoterapeut er ligesom journalist, korrekturlæser, oversætter og meget andet ikke beskyttede titler. Det vil sige, at alle og enhver altså kan kalde sig det og slå sig ned med egen praksis og tilbyde behandling inden for områderne.

 

Et spørgsmål om tillid

Mens det kan være irriterende at have brugt for eksempel en oversætter, der ikke var ordentligt uddannet, og som ikke kunne sit fag, er det langt mere ubehageligt at have opsøgt en hypnotisør, der ikke kunne det, som han eller hun gav sig ud for at kunne.

Når man opsøger en terapeut eller hypnotisør, er det for at arbejde med noget i sit personlige liv, man kan eksempelvis søge efter en hypnosebehandler med speciale i hypnose mod lavt selvværd, og derfor er tillid alfa og omega; det er altså meget vigtigt, at man kan stole 100 % på den person, man står overfor. En anden faktor er, at hvis ikke man stoler på hypnosebehandleren, vil man ikke kunne slappe af under behandlingen, og effekten af hypnosen vil være meget lille.

 

hypnotisør - alternativ behandling

 

Søg viden om hypnotisøren på nettet
Hvis du blot leder tilfældigt på nettet eller i telefonbogen efter en hypnotisør, kan du selvsagt være både heldig og uheldig med den, du ender med at vælge. Nettet har dog den fordel, at søger man eksempelvis efter en specialiseret hypnosebehandler i København, får man et bredt udvalg. Nettet har også den fordel, at du som oftest kan læse meget mere om hypnotisøren og hans eller hendes tanker om hypnose, inden du henvender dig. Og det kan give stor tryghed både at læse noget om hypnotisørens baggrund og om hans eller hendes tilbud inden for behandling, inden du beslutter dig. Mange hypnotisører har også et billede af sig selv på hjemmesiden, og det kan være rart at have set ham eller hende, inden du ringer, eller inden du møder op.

 

Få en hypnotisør anbefalet
Det allerbedste er selvfølgelig at få en hypnotisør anbefalet af en, du kender og stoler på. Men når det kommer til noget så personligt som terapi og hypnose, kan du dog sagtens have en helt anden oplevelse af en person, end din bedste ven eller veninde måske har.

Hvis du får en hypnotisør anbefalet, kan du dog gøre det, at du samtidig opsøger lidt viden om den konkrete hypnotisør, så du har et lidt bredere grundlag at vurdere ud fra.

Når du har læst, søgt og forhørt dig rundt omkring og har besluttet dig for, hvilken hypnotisør du vil vælge, handler det om at møde op med et åbent sind. En hypnotisør kan ikke hypnotisere dig, hvis ikke du vil det, så du risikerer ikke noget. Og selv om du er i trance, når du sidder hos hypnotisøren, er du hele tiden fuldt bevidst om, hvad der foregår, så der kan ikke ske noget, som du ikke ønsker.

 

Prinsessegade 9
1422
København K
22 78 92 38

· · · ◊ ◊ ◊ · · ·
Om Christian Brøns
Hej og velkommen indenfor i denne virtuelle verden. Her på siden vil vi selvfølgelig poste en masse nyheder og videoer af vores store idol Christian Brøns. Bloggen her vil i den forbindelse også fungere som en digital platform hvor vi vil diskutere alt mellem himmel og jord. Vi vil komme rundt omkring emner som fx tandlægebesøg, madanmeldelser, tilkendegivelser af holdninger og meget mere. Hvis i som fans af Christian har bestemte ønsker til hvad vi bringer her på siden, så tøv ikke med at sende os en mail. Redaktionen vil herefter gennemgå din henvendelse, og vil herefter vende tilbage. Rigtig god læselyst.