Thursday 20th November 2014

by admin

Hvis du får behov for hjælp hos en kiropraktor, kan du henvende dig til præcist den kiropraktor, du foretrækker. Besøg hos en kiropraktor på Amager kræver altså ikke en henvisning fra din egen læge.

rygproblemer

Kiropraktorer er sjældent nogen, vi opsøger, medmindre vi har meget ondt et sted og derfor virkelig har behov for hjælp. Så oftest har vi altså ikke meget andet valg, når vi opsøger en kiropraktor. Men derfor er det jo alligevel rart at vide, hvad det koster.

Offentligt tilskud til kiropraktorhjælp
Alle danskere har ret til at få tilskud til konsultationer hos en kiropraktor. Det er regionerne, der administrerer de offentlige tilskud til kiropraktorhjælp, og regionerne udbetaler tilskuddet direkte til kiropraktoren. Så når du får oplyst en pris hos din kiropraktor, er det den pris, som du skal betale. Det offentlige tilskud til kiropraktorhjælp er altså allerede trukket fra på regningen.

Priserne på kiropraktorhjælp er ens i hele landet. De er fastsat i en Landsoverenskomst om kiropraktik, som er indgået mellem Dansk Kiropraktor Forening og regionerne/den offentlige sygesikring.

På Dansk Kiropraktor Forenings hjemmeside kan du se, hvad de forskellige ydelser hos kiropraktoren koster. Du kan også se, hvor stort tilskuddet er – og dermed, hvor meget du selv skal betale for den enkelte behandling.

Pateinter med kroniske lidelser har mulighed for at få særlige tilskud til kiropraktorhjælp.

Tilskud fra sygeforsikringen Danmark
Er du medlem af sygeforsikringen Danmark, kan du få yderligere tilskud til dine behandlinger hos kiropraktoren. Hos de fleste kiropraktorer vil sekretæren spørge dig, om du er medlem af sygeforsikringen Danmark. Men sker det ikke, skal du lige huske selv at nævne det ved første besøg. Så sørger sekretæren for at sende dine regninger direkte til sygeforsikringen Danmark. Derefter kører det helt automatisk ved de næste besøg, og du får dine tilskud fra sygeforsikringen, helt som du plejer.

Betaling via egne forsikringer
Efterhånden er der mange danskere, der har sundhedsforsikringer eller ulykkesforsikringer, som dækker behandlinger hos en kiropraktor. Mange har arbejdsgiverbetalte sundhedsforsikringer, andre betaler selv deres forsikring. Uanset hvilken type forsikring, du har, er det en god idé lige at henvende dig til dit forsikringsselskab for at høre, om de dækker dit kiropraktorbesøg – og hvordan du i så fald skal forholde dig i forhold til betaling.

Måske skal du selv betale først for derefter at få refunderet regningen. Måske skal kiropraktoren sende regningen direkte til forsikringsselskabet. Det er rart at vide det, inden du besøger kiropraktoren.

Nørrebro Kiropraktisk Klinik
Nordre Fasanvej 224
2200 København N
38 33 03 36

· · · ◊ ◊ ◊ · · ·
Om Christian Brøns
Hej og velkommen indenfor i denne virtuelle verden. Her på siden vil vi selvfølgelig poste en masse nyheder og videoer af vores store idol Christian Brøns. Bloggen her vil i den forbindelse også fungere som en digital platform hvor vi vil diskutere alt mellem himmel og jord. Vi vil komme rundt omkring emner som fx tandlægebesøg, madanmeldelser, tilkendegivelser af holdninger og meget mere. Hvis i som fans af Christian har bestemte ønsker til hvad vi bringer her på siden, så tøv ikke med at sende os en mail. Redaktionen vil herefter gennemgå din henvendelse, og vil herefter vende tilbage. Rigtig god læselyst.