Wednesday 27th May 2015

by admin

 

hypnosebehandling

Hypnose som behandlingsform er efterhånden blevet mere og mere populært blandt danskerne. Der er særligt mange, som tyr til hypnose, hvis almindelige behandlinger ikke har virket. Selvom hypnose endnu ikke tilbydes som behandlingsform hos sygehusvæsenet, bliver der rundt om i verden lavet studier, som skal påvise, de gavnlige effekter, som hypnose kan have. Når først disse undersøgelser er færdiggjorte, kan man håbe, at hypnose endelig bliver anerkendt og accepteret som en valid behandlingsform og derfor anvendt indenfor det offentlige sygevæsen. Med professionel råd og vejledning fra den anerkendte hypnotisør, Jan Petry, som har en hypnoseklinik i København, vil vi i denne artikel se nærmere på to af de af de problemstillinger, som hypnose kan have en gavnlig effekt på.

 

Hypnose mod overvægt
Rigtig mange danskere kæmper en daglig kamp mod kiloene. Selvom de fleste har været på et hav af forskellige diæter, lykkedes det dem stadig ikke at vinde kampen. Dette er der dog en meget logisk forklaring på. Selvom overvægt naturligvis handler om, hvor mange kalorier man indtager, skal hovedårsagen dog findes i de underbevidste og psykiske processer, der foregår i vores hoveder. Eftersom en almindelig slankekur ikke går ind og arbejder med disse psykiske problemstillinger, vil de derfor kun have en kortvarig effekt. Når slankekuren er overstået, vil man således ende tilbage i de samme dårlige vaner, fordi man ikke har bearbejdet de ubevidste processer, som medfører, at man overspiser. Under en hypnosebehandling vil man derimod gå ind og arbejde med disse ubevidste og uhensigtsmæssige tanker. På den måde kan man ændrer den måde patienterne føler og tænker om mad, og hermed få styr på vægten.

Hypnose mod fobier
Mennesker, som lider af fobier, har en overdrevet og urealistisk skræk for en ting eller en situation. Det kan eksempelvis være, at man lider af araknofobi, hvilket betyder, at man har en voldsomt skræk og angst for edderkopper. Lider man af araknofobi, vil man opleve, at hver gang man bare hører eller tænker på en edderkop, vil hårene på hovedet og ryggen rejse sig. Dette kan eksempelvis medføre, at man ikke tør være i forskellige rum eller ikke tør åbne skabe og skuffer, hvorfor det kan have store og uheldige konsekvenser for personens dagligdag. Andre lider eksempelvis af social fobi, hvilket betyder, at de ikke kan være sammen med andre mennesker. Ligegyldigt hvilken form for fobi man lider af, vil det i større eller mindre grad påvirke ens tilværelse, hvorfor man bør søge behandling. På samme måde som ved overvægt, bunder disse fobier i ubevidste tanker og overbevisninger. Ved at anvende hypnose som behandling mod fobier, vil man således bearbejde disse uhensigtmæssige tankemønstrer, for på den måde at komme fobierne til livs.

Ovenstående er blot to eksempler på, hvilke problemer hypnose kan afhjælpe. Er du i tvivl om, hvorvidt dit problem kan løses ved brug af hypnose, bør du derfor kontakte en professionel hypnotisør, for at få nærmere besked.

Terapi & hypnose
Nørregade 41
1165 København K
Tlf.: 40289010

· · · ◊ ◊ ◊ · · ·
Om Christian Brøns
Hej og velkommen indenfor i denne virtuelle verden. Her på siden vil vi selvfølgelig poste en masse nyheder og videoer af vores store idol Christian Brøns. Bloggen her vil i den forbindelse også fungere som en digital platform hvor vi vil diskutere alt mellem himmel og jord. Vi vil komme rundt omkring emner som fx tandlægebesøg, madanmeldelser, tilkendegivelser af holdninger og meget mere. Hvis i som fans af Christian har bestemte ønsker til hvad vi bringer her på siden, så tøv ikke med at sende os en mail. Redaktionen vil herefter gennemgå din henvendelse, og vil herefter vende tilbage. Rigtig god læselyst.