Monday 2nd May 2016

by admin

Tandlægeskræk

Alt for mange mennesker lider af tandlægeskræk. Det er et problem, som kan virke lidt pinligt, men som en del mennesker døjer med i det skjulte. Det er nemlig de færreste, der har lyst til at indrømme, at de er bange for at gå til tandlægen. Men hvad skyldes tandlægeskræk egentlig? Ofte har skrækken rod i ubehagelige oplevelser i barndommen eller ungdommen, hvor man har været udsat for en tandlægebehandling, der på en eller anden måde overskred ens personlig grænse. Ofte har der været tale om en smertefuld eller voldsom behandling, eksempelvis at få trukket en tand ud eller få foretaget en rodbehandling. For mange mennesker kan den oplevelse, at en fremmed person roder i ens mund, mens man selv ligger ned i en forsvarsløs position, føles ubehagelig og måske lidt grænseoverskridende, alt efter om man af natur er en rolig person eller et nervøst gemyt. Hvis dette kombineres med episoder, som rent faktisk opleves som decideret voldsomme eller smertefulde, kan visse personer udvikle en næsten irrationel angst for at gå til tandlæge. Hvis du er en af dem, der lider af tandlægeskræk, vil du sandsynligvis have ekstra svært ved at få bestilt tid til det regelmæssige tjek hos tandlægen, og du vil måske helt undgå at gå til tandlægen. Dette er dog bare en skidt idé, da du i stedet risikerer, at eventuelle tandproblemer ikke bliver opdaget i tide.

Smertefri tandlæge i Fredensborg

Nordsjællands Tandlægecenter nær Fredensborg er man bebekendt med problemet og gøre meget for at komme det til livs. Derfor har man her, som hos mange andre tandlæger, et stort fokus på at gøre behandlingerne smertefri og så behagelige som muligt. Selvom det nok er de færreste, der som voksne elsker at gå til tandlægen, er der flere tandlæger omkring Fredensborg og resten af Nordsjælland, som fokuserer på at tilbyde smertefri tandlægebehandlinger. I dag har man fundet ud af, at behandling med akupunktur ofte kan afløse lokalbedøvelse, så man ikke lammes i dele af ansigtet efter behandlingen. Desuden kan man ved hjælp af laserteknologi udføre omfattende behandlinger som eksempelvis rodbehandling, der tidligere kunne være meget smertefuldt for patienten, så vedkommende har meget få gener både undervejs og efter behandlingen. Laseren renser effektivt og præcist, så behandlingsforløbet bliver kortere og helingen mere effektiv, hvorved man spares for en hel del gener og smerter.

Nordsjællands TandlægeCenter

Frederiksgade 2 A

3400 Hillerød

4826 7686

 

 

· · · ◊ ◊ ◊ · · ·
Om Christian Brøns
Hej og velkommen indenfor i denne virtuelle verden. Her på siden vil vi selvfølgelig poste en masse nyheder og videoer af vores store idol Christian Brøns. Bloggen her vil i den forbindelse også fungere som en digital platform hvor vi vil diskutere alt mellem himmel og jord. Vi vil komme rundt omkring emner som fx tandlægebesøg, madanmeldelser, tilkendegivelser af holdninger og meget mere. Hvis i som fans af Christian har bestemte ønsker til hvad vi bringer her på siden, så tøv ikke med at sende os en mail. Redaktionen vil herefter gennemgå din henvendelse, og vil herefter vende tilbage. Rigtig god læselyst.