Tuesday 24th November 2015

by admin

3D

Et hus, en bolig eller nærmere; et hjem, er det sted hvor du kan slappe af og være dig selv. Hjemmet er for mange grunden til at de arbejder hårdt, og der hvor al deres energi og fritid lægges. Derfor er det også vigtigt, at det er en god bolig. Det behøver ikke være perfekt, men der skal være de ting du har brug for, og du skal føle dig tilpas og hjemme. Derfor vælger mange at bygge selv. Der er et par forskellige muligheder, når man skal bygge et hus. Man kan hyre en arkitekt til at tegne huset, man kan bygge et typehus, eller man kan designe det hele selv. Et typehus er et hus, der er designet i forvejen. Her kan man ofte hyre et firma til at bygge et af de huse, de har i deres katalog. Udvalget er relativt bredt, og prisen er tilsvarende lav. Til gengæld får man et hus som mange andre også har, og der er ikke den store mulighed for, at man kan lave store ændringer på grundplanen, udtrykket og så videre. Det er en del dyrere at hyre en arkitekt, men det giver dig friheden til at få lige det hus du gerne vil have. En arkitekt kan lytte til dine håb og drømme, og designe dit drømmehus ud fra dette.

 

Hvad er en 3D-visualisering?

Ved du hvordan dit drømmehus ser ud? Hvor stort er det? Hvor mange børneværelser der skal være i det? Hvilken stil det er udført i? Selvom det måske står fuldstændig klart for dig, hvordan det skal se ud, kan det være rigtig svært for en arkitekt at vide helt hvordan det skal være. Det er svært at overføre dine idéer i ord til en anden person. Derfor er tegninger og visualiseringer virkelig effektive. En 3D visualisering bliver brugt til at vise dig hvordan dit fremtidige hus kommer til at se ud. Det er en slags model, som du kan gå rundt i, så du bedre kan føle, hvordan det kommer til at se ud. Før i tiden byggede man små papmodeller eller lavede skitser, men i dag kan 3D arkitekter give dig dette smarte produkt. I denne proces har idéen om huset nemlig skiftet ejer, før var  det din idé og du havde svært ved at kommunikere den til arkitekten, nu er det arkitektens idé, og denne skal kommunikere den bedst muligt til dig. Når kommunikationen er i orden, får I begge det bedste ud af samarbejdet. Du får et fantastisk hus at bo i, og arkitekten får udført et job på en god og tilfredsstillende måde.

 

3D-Vizual

Christianshusvej 185

2970 Hørsholm

Tlf: 42 42 67 10

 

 

· · · ◊ ◊ ◊ · · ·
Om Christian Brøns
Hej og velkommen indenfor i denne virtuelle verden. Her på siden vil vi selvfølgelig poste en masse nyheder og videoer af vores store idol Christian Brøns. Bloggen her vil i den forbindelse også fungere som en digital platform hvor vi vil diskutere alt mellem himmel og jord. Vi vil komme rundt omkring emner som fx tandlægebesøg, madanmeldelser, tilkendegivelser af holdninger og meget mere. Hvis i som fans af Christian har bestemte ønsker til hvad vi bringer her på siden, så tøv ikke med at sende os en mail. Redaktionen vil herefter gennemgå din henvendelse, og vil herefter vende tilbage. Rigtig god læselyst.