Saturday 31st January 2015

by admin

Bryllupsreceptionen er en de vigtigste ting ved et bryllup. Receptionen er her brudeparret for første gang, som mand og kone, hilser på alle gæsterne. Derudover er receptionen også der, hvor selve bryllupsfesten skydes i gang. For at få en god start på bryllupsdagen er det derfor vigtigt, at receptionen bliver en succes. Vil man sikre dette, er det derfor nødvendigt nøje at planlægge alle detaljer. Mange vil være enige om, at en af de vigtigste detaljer er at maden, både til receptionen og til selve bryllupsfesten, er helt igennem uforglemmelig. Mange brudepar vælger derfor at hyre en cater til at stå for maden. Heldigvis er det ikke spor vanskeligt at finde et godt cateringsfirma til at stå for maden til ens bryllupsfest. Udbuddet af catere, særligt i landets storbyer, er nemlig stort, og det er derfor ikke spor svært at finde et cater, som eksempelvis leverer lækkert mad ud af huset i København. Til trods for dette er der dog visse faktorer, som kan være behjælpsomme at holde øje med for at være sikker på, at man vælger en virksomhed, som lever op til, hvad de lover. I denne artikel gennemgår vi tre meget vigtige faktorer:

Én reference er sjældent nok
Hvis du har fået en cater anbefalet af en, som du kender, er det stadig en god idé at undersøge, om man kan finde andre referencer. Grunden til dette er, at man aldrig kan vide sig sikker på, om cateren og din kontakt er venner i det private. Selvom din kontakt højst sandsynligt ikke gør det med vilje, kan det være svært at være helt objektiv, hvis man kender hinanden og er venner. Ønsker du dermed at være sikker på, at anbefalingen holder stik, vil det således være en rigtig god idé at få den verificeret fra andre kilder.

Hvad var dit første indtryk?
Det førstehåndsindtryk som du fik, da du første gang kontaktede det pågældende cateringfirma, er ikke noget man skal kimse af. Førstehåndsindtrykket kan nemlig fortælle dig meget om, hvordan deres kundeservice er, samt hvordan jeres kemi er – to faktorer som begge er meget vigtige for, at det vil blive en succes at indgå et samarbejde.

 

catering - københavn

 

Smag på maden
Den sidste vigtige faktor for at man kan være sikker på, at man får leveret catering i centrum af Århus, København eller Århus er, at man får smagt på maden, inden aftalen fastlægges. Særligt til et så vigtigt arrangement som et bryllup er det altafgørende, at maden smager himmelsk. Hos en god cater vil det altid være muligt at besøge køkkenet og smage de forskellige valgmuligheder.

Følger du de tre ovenstående råd, vil du være tre skridt tættere på at vælge den helt rigtige cater, som både vil sikre at maden til både bryllupsreceptionen – og festen er af den højeste kvalitet.

Madbutler
Skudehavnsvej 3
2150 Nordhavn
Tlf.: 89 88 38 69

· · · ◊ ◊ ◊ · · ·
Om Christian Brøns
Hej og velkommen indenfor i denne virtuelle verden. Her på siden vil vi selvfølgelig poste en masse nyheder og videoer af vores store idol Christian Brøns. Bloggen her vil i den forbindelse også fungere som en digital platform hvor vi vil diskutere alt mellem himmel og jord. Vi vil komme rundt omkring emner som fx tandlægebesøg, madanmeldelser, tilkendegivelser af holdninger og meget mere. Hvis i som fans af Christian har bestemte ønsker til hvad vi bringer her på siden, så tøv ikke med at sende os en mail. Redaktionen vil herefter gennemgå din henvendelse, og vil herefter vende tilbage. Rigtig god læselyst.