Wednesday 13th January 2016

by admin

Badeværelse

Drømmer du om et nyt badeværelse? Uanset om du vil have renoveret dit gamle badeværelse eller have det udskiftet helt, så er det en god idé at søge inspiration til, hvordan dit badeværelse skal se ud. Der er selvfølgelig mange steder, som du kan hente inspiration fra. Mange læser magasiner om indretning, og efterhånden findes der også et væld af blogs, der kan give dig gode råd. De fleste, der skriver om indretning, fokuserer dog på resten af hjemmet. Der findes utallige sider med inspiration til, hvordan du fornyr dit køkken, indretter din stue, soveværelse, kontor eller børneværelse. Det store fokus er netop deciderede beboelsesrum, hvor man spiser, sover eller arbejder. Her findes utallige tilbud samlet om senge, stole, borde, sofaer og reoler. Men hvad med badeværelset og toilettet? De to rum – eller i mange tilfælde det ene, samlede rum – er jo lige så vigtige som de andre. Ja faktisk vigtigere, for du kan bedre klare dig uden en stue end uden et toilet eller bad. Badeværelset er så vigtigt et rum, hvor vi bruger så meget tid, men fordi det mest af alt har en rent praktisk funktion, og for mange er et ret privat sted, selv i en større familie, kan de mange indretningsguruer have tendens til at glemme det. Det er synd, for der er intet rarere end at få et badeværelse, der både er praktisk indrettet og samtidig lækkert at se på. Design og stil betyder lige så meget for et badeværelse som for soveværelset, og det påvirker vores humør, hvis badeværelset er et behageligt eller mindre behageligt sted at opholde sig.

Showrooms kan visualisere dit drømmebadeværelse

For at få inspiration til indretning af dit badeværelse, kan det være en god idé at besøge et showroom for badeværelser. Her kan du få konkret inspiration til, hvordan du kan indrette badeværelset, og hvilken stil der vil passe i forhold til hvor meget plads du har at gøre godt med. Du kan tale med medarbejdere omkring hvilke løsninger inden for toilet, håndvask og bad der ville passe til dit hjem. Skal du eksempelvis have badekar, eller er der kun plads til bruserum? Skal håndvasken være stor og bred, smal og dyb, og hvilke armaturer vil være både flotte og praktiske? Det er blot nogle af de spørgsmål, som du kan få hjælp til, samtidig med at du kan få et visuelt overblik over de forskellige produkter og designermærker, som findes inden for udstyr til toilet og bad.

Leon Petersen A/S
Baldershøj 1
2635 Ishøj
Tlf: 78 77 17 09

· · · ◊ ◊ ◊ · · ·
Om Christian Brøns
Hej og velkommen indenfor i denne virtuelle verden. Her på siden vil vi selvfølgelig poste en masse nyheder og videoer af vores store idol Christian Brøns. Bloggen her vil i den forbindelse også fungere som en digital platform hvor vi vil diskutere alt mellem himmel og jord. Vi vil komme rundt omkring emner som fx tandlægebesøg, madanmeldelser, tilkendegivelser af holdninger og meget mere. Hvis i som fans af Christian har bestemte ønsker til hvad vi bringer her på siden, så tøv ikke med at sende os en mail. Redaktionen vil herefter gennemgå din henvendelse, og vil herefter vende tilbage. Rigtig god læselyst.