Thursday 7th January 2016

by admin

Glastag

Vi vil her, i samarbejde med GlarmesterVad, som er glarmester i Gentofte, afdække fordelene ved at få lavet et glastag til din bolig. Lyder et glastag skræmmende og uholdbart? Først må vi lige få på plads, hvad et glastag er. På et drivhus er der et glastag, hvis du har mange vinduer i dit eksisterende, normale tag, kan dette betragtes som et glastag. Overdækning på en terrasse, på et lysthus eller pavillon kan være lavet i glas, hvor der også er tale om et glastag. Disse bliver lavet med sikkerhedsglas, således at der ikke er nogen risiko for, at det skulle gå i stykker når det regner eller lignende.

Hvorfor lige glas?
Den skandinaviske stil, hvor man bruger materialer i høj kvalitet, til at skabe stilrene og moderne rum og minimalistiske miljøer, gør rigtig god brug af glas, stål og andre materialer som, måske tilfældigvis, også giver en stor fordel i forhold til det generelle miljø og vejr der er i norden. Her menes kulden, regnen og den kolde sol, der kan findes det meste af året. Især glas giver en enorm fordel, hvis der blot er en lille smule sol. Hvor et tag eller en dør der er helt lukket ikke vil lade noget sol eller nogen varme komme ind, så kan et ovenlysvindue, et glastag, store vinduer eller en glasdør give boligen mere liv, og udnytte den sparsomme indstråling. Her optimerer man på det, som er allermest sparsomt her, langt nord for ækvator; solen. Det samme gør højrefleksive materialer som stål, chrom og lignende. Derfor skal du overveje at få lavet et glastag på din nye 2. etage eller på udestuen.

Hvad er en glarmester?

En glarmester er den person du skal have fat i, hvis du skal have udført arbejde i glas. En glarmester arbejder i glas på samme måde som en snedker arbejder i træ. En glarmester kan udskære, indramme og tilpasse glas til dit byggeprojekt, således at du får et specialtilpasset produkt der er præcis det, du har brug for. Det er vanskeligt at arbejde i glas uden den rette træning og de rette værktøjer. Derfor er en glarmester virkelig praktisk i forbindelse med eksempelvis at få lavet et glastag. Du kan finde en glarmester i alt fra Hellerup til Odense. Sørg dog for at finde en, som bruger kvalitetsglas til arbejdet, referencer og anmeldelser af glarmestre kan let findes på nettet.

GLARMESTERVAD

Grusbakken 2

2820 Gentofte

Tlf: 70 20 24 34

· · · ◊ ◊ ◊ · · ·
Om Christian Brøns
Hej og velkommen indenfor i denne virtuelle verden. Her på siden vil vi selvfølgelig poste en masse nyheder og videoer af vores store idol Christian Brøns. Bloggen her vil i den forbindelse også fungere som en digital platform hvor vi vil diskutere alt mellem himmel og jord. Vi vil komme rundt omkring emner som fx tandlægebesøg, madanmeldelser, tilkendegivelser af holdninger og meget mere. Hvis i som fans af Christian har bestemte ønsker til hvad vi bringer her på siden, så tøv ikke med at sende os en mail. Redaktionen vil herefter gennemgå din henvendelse, og vil herefter vende tilbage. Rigtig god læselyst.