Wednesday 24th June 2015

by admin

At købe et hus kan være en fantastisk spændende oplevelse. Et hus er for mange mere end bare et sted hvor de opbevarer deres ting. Et hjem er det sted hvor du bygger familien og drømmer om fremtiden. Hvordan finder man den helt rigtige ramme, blandt alle de forkerte? Især hvis man har et specifikt budget, kan det være svært at overskue, at tage beslutningen om et hus man gerne vil bo i de næste mange år. Der er tale om en investering i ikke bare beton og mursten, men også i et område, naboer og potentiale.

1) Købermægler

En god købermægler kan være en rigtig god investering. Dette er en person som kender det område du vil købe i, er bekendt med love og bestemmelser og kan give dig råd i forbindelse med pris og budafgivelse.  Mange realmæglere tilbyder denne service, med den lille hage, at de også tilbyder at sælge ejendomme. Det betyder, at du kan risikerer at få en mægler med interessekonflikt. Forestil dig for eksempel at din mægler virkelig gerne vil sælge en specifik bolig, eller primært viser dig boliger som dennes eget selskab udbyder. Gå i stedet efter en anerkendt anerkendt købermægler hvis eneste job er, at sørge for at du ender i den rigtige bolig til den rigtige pris.

2) Bankrådgiver

Mange mennesker går på udkig efter en bolig først, og spørger banken til råds bagefter. Dette kan give problemer, da økonomien i at låne store summer penge, er vanskeligere end som så. De fleste bankrådgivere vil som regel gerne gennemgå din økonomi med dig og vejlede dig i, hvor dyr din nye bolig må være og hvilken type lån der skal til. Især nu da de fleste benytter netbank er det rigtig nemt for en professionel at få overblik over, hvilken købekraft du har.

3) Bygningssagkyndig

Når kontrakten bliver skrevet bør du bede om et forbehold. Det betyder, at du kan få lavet en tilstandsrapport inden købet endeligt går igennem. Tilstandsrapporten er vigtig fordi du herved kan se, hvad det kommer til at koste dig, at sætte boligen i stand og derved bruge den til at forhandle prisen. Det kan også være, at der er så store problemer med huset, at du vælger at springe fra.

Hand hold house and family on green field

Uanset hvor du har lyst til at bo, er der masser af professionelle som kan hjælpe dig med at vælge den helt rigtige bolig, og få den til den helt rigtige pris.

Købersmægler
Søndersøvej 27
2820 Gentofte
Tlf: 30 40 80 70

· · · ◊ ◊ ◊ · · ·
Om Christian Brøns
Hej og velkommen indenfor i denne virtuelle verden. Her på siden vil vi selvfølgelig poste en masse nyheder og videoer af vores store idol Christian Brøns. Bloggen her vil i den forbindelse også fungere som en digital platform hvor vi vil diskutere alt mellem himmel og jord. Vi vil komme rundt omkring emner som fx tandlægebesøg, madanmeldelser, tilkendegivelser af holdninger og meget mere. Hvis i som fans af Christian har bestemte ønsker til hvad vi bringer her på siden, så tøv ikke med at sende os en mail. Redaktionen vil herefter gennemgå din henvendelse, og vil herefter vende tilbage. Rigtig god læselyst.