Monday 10th November 2014

by admin

Mange års erfaring indenfor alle dele af VVS-branchen er en af grundene til, at VVS København er en god løsning, når du skal have udført en VVS-opgave. Du kan altid få et uforpligtende tilbud og den foretrukne VVS’er i København tilbyder tilfredshedsgaranti på alt udført arbejde. Samtidig er virksomheden serviceorienteret og bestræber sig på at udføre Danmarks bedste service.

skifte vandrør

VVS-arbejde er tillid
Det meste VVS-arbejde er fundamentalt for at et hjem fungerer optimalt. Det kan sænke livskvaliteten markant, hvis der er problemer med vand, varme, indeklima eller kloak, og derfor er det vigtigt, at VVS-arbejde udføres professionelt og kvalitetsbevidst. Hvis du ikke selv har fået arbejde udført af VVS København, kan du spørge nogen der har. Hjemmesiden anmeld-håndværker er et godt sted at finde beretninger fra tidligere kunder, der kan fortælle om graden af tilfredshed med arbejde, de har fået udført af VVS København. Derudover kan du altid tage en snak med en af vores fagmænd, der kan give et uforpligtende tilbud på den opgave, du skal have udført.

Arbejdsområder
VVS København arbejder indenfor en række specialområder i VVS-branchen. For eksempel installerer og servicerer vi fjernvarmeanlæg og diverse former for ventilations- og klimaanlæg. Vi kan også udføre alle former for installationsarbejde i badeværelset og vejlede i – og installere gulvvarme. Derudover kan vi levere serviceeftersyn, der kan energieffektivisere din bolig. Faktisk vil du ofte kunne få at vide med det samme, hvor mange penge, du kan forvente at spare på elregningen.

Akut VVS
Vi ved, hvor besværligt og uheldigt det kan være, når VVS-installationerne fejler. Også når det sker udenfor almindelige åbningstider. Derfor har vi en døgnbemandet akuttelefon, der er besat af kompetente fagfolk, der vil kunne rykke ud med kort varsel døgnet rundt. Dermed er der hjælp at hente, hvis et vandrør sprænger midt under julemiddagen eller kloakken stopper til, når familien kommer dagen efter. Vores erfarne medarbejder forlader ikke stedet inden dit problem er løst til din tilfredshed.

Gamle kunder er gode kunder
Hos VVS København er vi glade for alle kunder. Især dem, der vender tilbage. Det betyder nemlig, at vi har leveret den service, som vi bestræber os på til en pris, der er rimelig. Det gælder både når det gælder vores mange privatkunder og vores store erhvervskunder som for eksempel HOFOR eller Københavns Energi. For os er det afgørende, at vores kunder er tilfredse med alle aspekter af vores arbejde, så de vender tilbage, næste gang de har en VVS-opgave. Og ingen opgaver er for store, små eller mærkværdige til at vi kan snakke om dem og komme med et tilbud. Ganske uforpligtende og med stor faglighed.

 

VVS i København
Kompagnistræde 33
1208 København K
Tlf.: 70 87 42 60

· · · ◊ ◊ ◊ · · ·
Om Christian Brøns
Hej og velkommen indenfor i denne virtuelle verden. Her på siden vil vi selvfølgelig poste en masse nyheder og videoer af vores store idol Christian Brøns. Bloggen her vil i den forbindelse også fungere som en digital platform hvor vi vil diskutere alt mellem himmel og jord. Vi vil komme rundt omkring emner som fx tandlægebesøg, madanmeldelser, tilkendegivelser af holdninger og meget mere. Hvis i som fans af Christian har bestemte ønsker til hvad vi bringer her på siden, så tøv ikke med at sende os en mail. Redaktionen vil herefter gennemgå din henvendelse, og vil herefter vende tilbage. Rigtig god læselyst.