Monday 22nd June 2015

by admin

Fysioterapi har eksisteret siden begyndelsen af det 19. århundrede – dengang fysioterapi sideløbende med massage og andre alternative behandlingsformer blev set som værende udenfor lægevidenskabens kirurgi og lægemiddelbehandling. Men i dag er fysioterapi en anerkendt og populær behandlingsform, som benyttes til at ændre symptomer til forbedringer.

Med akupunktur i Farum, eller fysiurgisk massage i København, kan man forebygge eller behandle skader og gener – endda helt fjerne dem. Hvad enten der er tale om sportsskader, slidgigt, eller amd øjensygdom, kan fysioterapi i Farum bidrage til genoprettelsen af bevægelse, kropsfunktion og velværd i tilfælde af sygdom, skader eller handicap. I denne artikel vil der derfor sættes fokus på de vigtigste grunde til, hvorfor du bør besøge en professionel fysioterapeut.

fys

Øget bevægelighed – færre smerter

Undersøgelser viser, at det er vigtigt at bevæge sig, hvis man lider af slidgigt eller ledsmerter. I sådanne situationer er det også vigtigt at opsøge en professionel fysioterapeut, fordi de er erfarne og uddannede i at få dig til at bevæge dig på den rigtige måde. Med en fysioterapeut i Farum kan du få hjælp til at holde dig mere aktiv på den korrekte måde, hjælp til genoptræning samt hjælp til at håndtere dine smerter. Med deres ekspertise kan du få skabt en personlig plan for dig, som sikrer en øget bevægelighed og færre smerter i hverdagen med relevante styrke- og strækøvelser.

Forebyggelse og behandling

Der er mange, som oplever smerter i ryggen på et tidspunkt i deres liv. Selvom man efterprøver forskellige måder at få smerterne væk på, efterlader det mange uden de store resultater. Under sådanne omstændigheder er det altid godt at få hjælp fra en velkvalificeret fysioterapeut. Er dine rygsmerter eksempelvis som følge af en sportsskade eller dårlig holdning, når du arbejder ved computeren, kan du søge om råd og vejledning fra en fysioterapeut eller personlig træner med den rette sportsmassør uddannelse. De kan både hjælpe dig med at lindre dine smerter, men også give dig rådgivning i forhold til, hvordan man yderligere kan forhindre smerterne i at vende tilbage igen.

Genoptræning

Det er en kendsgerning, at vi alle vil opleve mindre fysiske skader. Men der er også tidspunkter, hvor skaderne kan være mere alvorlige, eller hvor skaden ikke er helt klarlagt. Selv om det er mest naturligt for mange at lade skaden eller smerten forsvinde af sig selv, er der nogle skader, som kræver særlig opmærksomhed fra en professionel. Med genoptræning i København kan du med en veluddannet fysioterapeut få hjælp med at udføre bestemte øvelser, som kan forberede dig på hverdagens udfordringer som følge af en skade eller operation.

Sport og Sundhedscenter
Rugmarken 23 C
3520 Farum
Tlf. 70 88 44 54

· · · ◊ ◊ ◊ · · ·
Om Christian Brøns
Hej og velkommen indenfor i denne virtuelle verden. Her på siden vil vi selvfølgelig poste en masse nyheder og videoer af vores store idol Christian Brøns. Bloggen her vil i den forbindelse også fungere som en digital platform hvor vi vil diskutere alt mellem himmel og jord. Vi vil komme rundt omkring emner som fx tandlægebesøg, madanmeldelser, tilkendegivelser af holdninger og meget mere. Hvis i som fans af Christian har bestemte ønsker til hvad vi bringer her på siden, så tøv ikke med at sende os en mail. Redaktionen vil herefter gennemgå din henvendelse, og vil herefter vende tilbage. Rigtig god læselyst.