Tuesday 9th December 2014

by admin

At kunne bevæge kroppen frit og uden smerter, er en evne vi mennesker først rigtigt værdsætter, når vi bliver berøvet denne evne. At kunne bevæge ben og arme, er en så naturlig ting, at vi ikke engang opfatter bevægelsen, men så snart bevægeligheden bliver besværliggjort af ømhed og smerte, er historien en helt anden, fortæller den professionelle kiropraktor på Godthåbsvej.

Smerter i bevægeapparatet forringer livskvaliteten
Lidelse og ømhed i kroppen forringer livskvaliteten markant. Det er en stressfaktor hele tiden at skulle tænke på hvordan man må bevæge kroppen, og hvordan man ikke må, for at undgå smerte. Denne stress nager og tærer på individet, og pludselig kan små ting, som at nå tekanden på den øverste hylde, virke fuldstændig uoverskuelige. Letheden er forsvundet fra hverdagen, og man længes efter en mere simpel tid, hvor det at bevæge kroppen, var en naturlig og simpel handling.

sportsskader

Du behøver ikke leve med smerterne
Man behøver dog ikke gå længe med disse smerter. Så snart man erfarer, at det er noget galt i bevægeapparatet, bør man opsøge en kiropraktor. Jo hurtigere man kommer i gang, jo hurtigere kan man blive kureret, så der er ingen grund til at sidde derhjemme med smerter og ubehag. Mange lidelser kan nemlig kureres ved hjælp af kiropraktik, som oftest betegnes som noget af et mirakelmiddel.

Mirakelmidlet kiropraktik
Der er mange utrolige historier om kiropraktikkens effekter, nogle endda så utrolige, at man tror, at der må være snyd med i spillet. Men i mange tilfælde ser man faktisk en fremtrædende effekt allerede efter første behandling! Kiropraktisk manipulation kan med et enkelt knæk, gøre leddene mere bevægelige og dermed reducere smerte. Der er eksempler på folk, der kommer ind til kiropraktoren med en fuldstændig fastlåst nakke, og kommer ud igen fuldstændig forandrede og med evnen til igen at kunne bevæge hovedet frit.

Helbredelsens hastighed afhænger af smertens omfang
Kiropraktik kan altså virke som lidt af en mirakelbehandling, hvor resultaterne kan ses med det samme, men det er vigtigt at huske på, at jo værre lidelsen er, jo længere tid varer behandlingen også. Som tommelfingerregel siger man, at man skal modtage tre til fem behandlinger, før man kan mærke, om behandlingen kommer til at have en permanent effekt, men fem sessioner må også anses for at være en meget lille pris at betale for fuld mobilitet!

Kiropraktikkens mange fordele
Det er desuden heller ikke usædvanligt, at patienter oplever positive sidegevinster ved kiropraktikken. Fx kan man, når man bliver behandlet for smerter og stivhed i nakken, også opleve en markant forbedring af ens vejrtrækningskvalitet og blodtryk. Dette skyldes, at kroppens nervesystem, som ligger i nakke- og rygleddene, påvirkes positivt i forbindelse med kiropraktiske greb og manipulation. Det er altså ikke helt forkert, når det påstås, at kiropraktik er noget af et mirakelmiddel!

Kiro-fys.dk
Godthåbsvej 129
2000 Frederiksberg
Tlf. 38108190

· · · ◊ ◊ ◊ · · ·
Om Christian Brøns
Hej og velkommen indenfor i denne virtuelle verden. Her på siden vil vi selvfølgelig poste en masse nyheder og videoer af vores store idol Christian Brøns. Bloggen her vil i den forbindelse også fungere som en digital platform hvor vi vil diskutere alt mellem himmel og jord. Vi vil komme rundt omkring emner som fx tandlægebesøg, madanmeldelser, tilkendegivelser af holdninger og meget mere. Hvis i som fans af Christian har bestemte ønsker til hvad vi bringer her på siden, så tøv ikke med at sende os en mail. Redaktionen vil herefter gennemgå din henvendelse, og vil herefter vende tilbage. Rigtig god læselyst.